Toplu Sms Fiyatları

Toplu sms paketleri sizlere en iyi hizmet ve kalite dengesini sunmak için özenle oluşturuldu. En uygun sms paket fiyatları ile "platinium" hizmet almak için uzman müşteri temsilci ve destek ekibimize ulaşabilirisiniz. FİNK SMS'i tercih eden binlerce müşterimiz arasında sizleri de görmek istiyoruz.


Sms Paket Fiyatları, Kullanım ve Ücretlendirme detayları

Fiyatlarımıza KDV ve ÖİV dahildir. Ekstra ücret talep edilmez.

Toplu sms Tarifeleri Başlıklı veya Abone numaralı (0850'li numaralı) sms paketleri için de aynıdır.

Belirtilen sms paketi fiyatları dışında herhangi (sistem kurulumu, teknik destek, vb.. için) bir ücret talep edilmez.

Yukarıdaki ücretler peşin ödenir, ödenen tutara istinaden hesabınıza kontör yüklenir.

Faturalar e-fatura olarak kesilir ve mail adresinize gönderilmektedir. Mail adresinizin doğruluğundan ve geçerliliğinden emin olunuz.

İçeriği 160 karaktere kadar her bir Standart mesaj 1 kontörle ücretlendirilir. Göndereceğiniz mesajın boyutunun 160 karakterden daha uzun olması halinde her 152 karakter için 1 kontör ücret yansıtılır. Örneğin 612 karakterlik bir mesaj 4 katı daha büyük olduğundan 4 kontör ücreti kredinizden düşer.

Yazılım firmaları ya da programcılar için sağladığımız ücretsiz API bağlantı hizmetini kullanarak mevcut yazılımlarınıza gerekli entegrasyonları sağlayabilirsiniz. Api entegrasyonunda ücretsiz yazılım desteği sağlamaktayız.

Kişisel veya Kurumunuza (şirket, dernek, okul, hastane, sendika, site yönetimi v.b..) özel fiyat teklifi için destek@finkhaberlesme.com email adresimizden bizimle iletişime geçebilir ya da iletişim sayfamızdan bize mesaj yazabilirsiniz.

BAŞLIK, Toplu mesaj gönderdiğinizde kullanacağınız gönderici adınızdır, Orjinatör diye de bilinir. Başlıklar en az 3, en fazla 11 karakter olmalıdır. Başlık tanımlaması için gerekli evraklar tarafımıza ulaştıktan sonra, BTK tarafından belirtilen yasal çerçevede oluşturulur. Birden fazla gönderici adınız olabilir ve gönderimlerde istediğinizi seçerek mesaj yollayabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular